Publié le

Cacao Hardcore Gin & Tonic

Spinelli's Dolce Vita

As promised in my Gin &Tonic revisited blogpost I now share with you the recipe of the Rock ‘n roll Gin & Tonic version by chocolatier Domique Persoone. A must drink for the chocoholics!!

Imagin - Cocktailbar - Bombay Sapphire - Fever-tree - Knokke

Ingredients:

  • Bombay Sapphire East,
  • Tonic (Fever-Tree Mediterranean),
  • Angostura,
  • Cacao beans,
  • Offley Tawny Porto,
  • 1 egg white,
  • Paprika powder,
  • Cacao powder,
  • Pure chocolate,
  • Ice cubes

Get Started:

  • Pour a teaspoon of angostura in your glass, thrown in 1ice cube and waltz it in the glass for a few minutes and empty the glass.
  • Put 2 tbsp. of roasted cacao beans in a small casserole.

Imagin - Cocktailbar - Bombay Sapphire - Fever-tree - Knokke

  • Add 3 cl Bombay Sapphire East and pour over the beans. Flambé it and let the liquid reduce until it has halved. When flame is out add another 3 cl of gin and strain the mass through a fine sieve in a cocktail shaker.

Imagin - Cocktailbar - Bombay Sapphire - Fever-tree - Knokke

  • Add 1 tbsp* Tawny Porto, the egg white…

View original post 105 mots de plus

Publicités

À propos de Monsieur R.

"One step at a time is enough for me" - Gandhi

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s